Japan, pt 3 - Iwatake backyard

Japan, pt 3 - Iwatake backyard

En eftermiddag i baghaven

Indtil april befinder jeg mig 300 km nord for Tokyo - nærmere betegnet Hakuba. Her skal jeg være skiinstruktør samt samle på gode minder. Når jeg får muligheden for det, vil jeg tage en masse billeder og smide dem ind i nogle mini-billedserier. Her følger del 3.

En fridag fyldt med solskin betød, at dagen stod på to gange foto-session. Første stop var vores store skihop i baghaven. Dagen forinden var der blevet bygget en kæmpe kicker for at gøre hoppe større, og vi ville tage lidt billeder. Philippe skulle være model og jeg ville øve lidt kamerateknik. Heldigvis var vejret med os og jeg fik knipset nogle super skarpe billeder.

Philippe rykker en kæmpe air

Spottet.

The climb - man skal desværre gå op til hoppet igen

Philippe på vej op igen

Zero-spin! Ude til højre ligger vores hus.

Job done! 

Vores kicker fra siden!

Både fotograf og rider er ukoncentreret!

De sidste trin før hoppe.

En skæv 3'er

Eftermiddagen bød på en kort tur på snesko. Vi har nogle super flotte træområder lige uden for vinduet, og jeg har en drøm at stå på ski der næste gang der kommer frisk pudder. Så selvom sneen i dag var tung pga solen og derfor ikke til pudderbilleder, gik vi alligevel på opdagelse med snesko, kamera og en stor cigar!

Starten til eventyret Til venstre uden for motivet er vores skihop

Som en boss!

Sneskos eventyr

Snesko i solens sidste stråler

En sjældent syn: Fotografen på vej op

Foto: Philippe Leonard

Til Philippes mor

Philippe skuer ud over Hakuba dalen

Jeg forsøger at spotte en linje i den tunge sne

Foto_ Philippe Leonard

De sidste skridt hjem