Japan, pt 2 - Hakuba

Japans verdenskendte puddersne

Indtil april befinder jeg mig 300 km nord for Tokyo - nærmere betegnet Hakuba. Her skal jeg være skiinstruktør samt samle på gode minder. Når jeg får muligheden for det, vil jeg tage en masse billeder og smide dem ind i nogle mini-billedserier. Her følger del 2.

I dag måtte jeg simpelthen ud med mit kamera! Jeg er ikke på arbejde da jeg har en småskade i mit lår. Det med at blive hjemme i sengen og hvile låret holdt til kl 12 hvor sneen begyndte at falde. Oprindeligt havde de lovet regn, men i stedet dalede de velkendte store japanske snefnug ned over landskabet. Det blev til nogle få skud:

Vores hjem i Hakuba, nærmere betegnet Iwatake

Vores hjem er et gammelt bed & breakfast - her ses resterne af deres skilt

Rust i flotte mønstre

Resten af af skiltet er blæst ned

Vi har en lille granskov ved siden af huset

Ene-stående træ

En lille sidevej før huset

Birketræer - mange skifilm lavet i Japan er kendt for puddersne og birketræer

Vores nabo-sidevej

En kort for at få nogle snebilleder i kassen. Jeg forsøgte at fange et snefnug i luften imens det dalede ned. Det eneste resultat jeg fik ud af det, var 200 billeder uden nogle nævneværdig gode skud.