Japan, pt 4 - Tsugaike Kogen

TsugaPOW

Indtil april befinder jeg mig 300 km nord for Tokyo - nærmere betegnet Hakuba. Her skal jeg være skiinstruktør samt samle på gode minder. Når jeg får muligheden for det, vil jeg tage en masse billeder og smide dem ind i nogle mini-billedserier. Her følger del 4.

Efter en ordentlig omgang sne i løbet af natten, fyldte vi familiebussen og drog mod skiområdet Tsugaike Kogen. Det ligger 5 km fra vores hus og har et meget kendt område inde i skiområdet, kaldet DBD - TsugaPOW. Det er et stort træområde hvor man kan få lov at stå på ski i - såfremt man er medlem. Heldigvis er optagelsen til denne klub super nem: Man møder til et morgenmøde og udfylder nogle papirer, får et meget flot lyserødt armbånd og så er man klar til at køre. Ingen gebyrer eller noget andet. I mange af skiområderne her i Hakuba Valley må man ikke køre uden for de markerede piste. Derfor er områder som disse fede at få adgang til. Her følger lidt billeder fra turen.

Drew starter dagen hårdt ud med et lille drop

Forfatteren på vej i det bløde pudder

Foto: Quentin Jarc

Daniel Curtis smider nogle sving i sneen

Vores egen franskmand - Quentin Jarc - nyder også sneen

Quentin med et stilet grab

Bløde puddersving

Foto: Quentin Jarc

Drew cruiser derudaf

Daniel Curtis dropper mellem to træer

Imens fotografen gør klar venter holdet tålmodigt

Endnu en glad franskmand

After-riding drink

After-riding drink