Tanker om ture og friluftsliv

Fra sommerturen til sydsverige 2016

Idéen bag

Mit navn er Jens Jerichau Clausen og jeg elsker friluftsliv og smukke motiver. Min tanke er derfor at jeg ville lave en hjemmeside hvor jeg kan skrive om alle de ting jeg laver i forbindelse med friluftsliv og koble det sammen med de billeder jeg tager. For mig er billedet en lige så vigtig del som teksten. Jeg vil både lave turbeskrivelser og grejanmeldelser, og i kategorien tips & tricks vil jeg skrive om alt mellem himmel og jord. Jeg bevæger mig hovedsageligt indenfor følgenede emner: Kajak, kano, vandring, turplanlægning, fiskeri på tur og ski. 

Der er tre elementer i mine indlæg der særligt vil skinne igennem:

Jotunheimen, efteråret 2016

Erfaringer

En af mine grundholdninger til friluftsliv er: "I friluftslivet kan man ikke handle rigtigt eller forkert, man kan handle ud fra erfaringsbaseret viden".

Kajaktur, sommer 2016

Inspiration

Jeg håber folk kan finde inspiration gennem mine billeder og mine beskrivelser. Det er mest når det kommer til turbeskrivelser, men jeg håber ligeledes at folk får lyst til at være nysgerrige og lege lidt med friluftslivet.

Vintertur, vinteren 2016

Formidling

Som uddannet friluftsvejleder ligger det at formidle lige til højrebenet. Derfor vil mange af mine indlæg have den gode formidling for øje. Jeg vil bestræbe at man virkelig kan lære noget af mine indlæg.


 

Outdoordrops har underskrevet The Outdoor Blogger Codex - et sæt retningslinjer der bl.a. skal skabe mere gennemsigtighed for læserne af siden. Derfor vil jeg altid nævne i artikler såfremt dele af indholdet er sponsoreret eller støttet fra firmaer. Du kan læse mere om mine samarbejder her på siden.