Tanker om ture og friluftsliv

Samarbejde

Det er vigtigt for mig at man som læser her på min hjemmeside, nemt kan gennemskue hvem jeg samarbejder med. Når jeg selv læser anmeldelser og turhistorier rundt omkring på internettet, så er det vigtigt at jeg ved hvem personen bag siden er, og evt hvem der er lavet et samarbejde med.

Jeg bestræber mig altid på at være så objektiv så muligt i mine skriverier, men bare fordi jeg har fået nogle ting til en bedre pris eller helt gratis, så vil jeg også være ærlig - ellers kan man jo ikke bruge det til noget.

Jeg har tilmeldt mig Outdoor Blogger Codex, hvilket vil sige at jeg åbent fortæller såfremt indlæg eller udstyr er sponsoreret eller på nogen måde påvirket af et eventuelt samarbejde med samarbejdspartnere. Derfor har jeg også lavet det kommende afsnit hvor jeg vil liste hvem jeg samarbejder med og evt er ansat af.

ioMerino - siden 2018. ioMerino Outsider

Det australske uldtøjsfirma laver lækre produkter til løbe- og outdoorbrug. Jeg stødte på dem første gang for nogle år tilbage, og har siden været glad for mange af deres produkter.

Jeg er en del af deres marketingsprogram kaldet ioMerino Outsiders. Som de selv beskriver det: “Think: Free stuff!”. Jeg sørger for at tagge dem i opslag når jeg bruger deres produkter, til gengæld har jeg en god rabataftale og har fået lidt gratis beklædning. Jeg har stadig lov til at benytte andre firmaers merino-produkter, så der er altså ikke tale om et decideret sponsorat. Se mere til det her: ioMerino Outsider.

Arbejdsgivere


Opdag Verden - siden 2016. Turleder, skribent og foredragsholder

Magasinet Opdag Verden er kendt af de fleste friluftsentusiaster i Danmark. Udover at være et magasin med turbeskrivelser, grejanmeldelser og nyheder, så arrangerer de også vandre-/friluftsture i både ind- og udland. Jeg har været turleder hos Opdag Verden siden 2016, hvor jeg havde min første tur til Camønoen. Jeg har en håndfuld vandreture hvert år, hovedsageligt Skjoldungestien på Sjælland og Jotunheimen i Norge.

Udover turaktivitet, skriver jeg også artikler samt holder foredrag om friluftsliv. Nederst her på siden kan du se en oversigt over artikler og aktiviteter jeg har lavet for Opdag Verden.


Eventyrsport - siden 2017. Deltidssælger i Frederiksbergcentret

En af danmarks største outdoorbutiks-kæder, men et kæmpe sortiment.

Jeg arbejder i butik og har derfor et stort kendskab til de mærker der forhandles i Eventyrsport-kæden. I lighed med andre firmaer, får jeg en attraktiv pris på de produkter vi forhandler i Eventyrsport. Det betyder at jeg er mere tilbøjelig til at købe produkter herfra - men ikke begrænset. For mig har det altid været vigtigst, at det grej jeg jeg skulle erhverve mig, var af bedste kvalitet.


 

Artikler, arrangermenter mm

Opdag Verden, foredrag 2019

Foredrag - ‘Kom i gang med fjeldvandring’. Planen er at afholde 10 foredrag i 10 forskellige Eventyrsport-butikker landet over. Find et foredrag tæt på dig i linket herunder.

Læs mere her.

Fjeldvandring, OV&Eventyrsport.jpg

Opdag Verden, nr 73 - oktober - november 2017.

Artikel - ‘Vinterfjeldets glæder’. En artikel fra min første længere tur på fjeldski. En oplevelse hvor jeg lærte hvor smuk en tur man kan have på fjeldski.

OV_nr73_artikel.png

Opdag Verden, nr 75 - februar - marts 2018.

Anmeldelse - ‘Ledlenser MH10’. Test og anmeldelse af en meget let pandelampe fra Ledlenser.

 

Opdag Verden, nr 77 - juni - juli 2018.

Artikel - ‘I Skjoldungernes land’. Om to dages vandring med Opdag Verden på Skjoldungestien i maj måned - en smuk og solrig tur.

OV_nr78_artikel.png

Opdag Verden, foredrag 2018

Foredrag - ‘Kom i gang med fjeldvandring’. Afholdt i 9 forskellige Eventyrsport-butikker i hele landet.

Læs mere her.

Fjeldvandring, OV&Eventyrsport.jpg

Opdag Verden, foredrag 2018

Foredrag - ‘Med huset på ryggen’. Afholdt i 9 forskellige Eventyrsport-butikker i hele landet.

Læs mere her.

Huset på ryggen, OV&Eventyrsport.jpg

Opdag Verden, foredrag 2018

Foredrag - ‘Den gode lejrplads’. Afholdt i 8 forskellige Eventyrsport-butikker i hele landet.

Læs mere her.

Den gode lejrplads, OV&Eventyrsport.jpg